skip to Main Content

Over MiauwBox

MiauwBox is hét leukste kattencadeau van Nederland en België. Zoek een leuke box uit, geef aan wanneer je hem wilt ontvangen en geniet samen met jouw kat van de leukste producten. Wil je ‘m cadeau geven? Geen probleem: voer het adres in van de gelukkige en haar personeel én wij zorgen dat de box op het gekozen moment wordt geleverd. Hieronder lees je alles over MiauwBox.

Zo werkt het

1. Kies je MiauwBox

Kies een VerjaardagsBox, een KittenBox of één van onze themaboxen!

2. Kies je afleverdatum

Geef aan wanneer jij jouw MiauwBox wilt ontvangen

3. Geniet van je MiauwBox

Ontvang jouw MiauwBox en unbox hem samen met jouw kat(ten)!

Thema MiauwBoxen

MiauwBox koop je eenmalig. Je zit nergens aan vast. (Het is dus géén abonnement.) Gewoon een leuk cadeau voor je kat of voor iemand anders. Het assortiment van MiauwBox telt momenteel twee standaardboxen. Deze themaboxen zijn het hele jaar verkrijgbaar zijn. Maak kennis met de:

  • Verjaardags MiauwBox
  • Kitten MiauwBox

In de betreffende box zitten zoveel mogelijk producten, die een link hebben met het betreffende thema. Met de Verjaardags MiauwBox kun je de verjaardag van je kat vieren. En de Kitten MiauwBox bevat alle producten, waarmee je je kitten een goede start geeft. In iedere box vind je een heerlijke maaltijd, gezonde snacks en kattenspeelgoed.

Welke MiauwBox je ook kiest, je kat wordt gegarandeerd verrast met een leuk en origineel cadeau. Daarnaast garanderen wij dat de waarde van de losse producten in de MiauwBox altijd hoger ligt dan hetgeen dat jij er voor betaald hebt.

Verzenden MiauwBox

Je bent natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar al die producten in jouw MiauwBox. Gelukkig hoef je daar niet lang op te wachten. De Verjaardags MiauwBox en de Kitten MiauwBox worden namelijk dagelijks verzonden. Wil je ‘m op een ander moment ontvangen, dan kun je tijdens het bestelproces gewoon aangeven wanneer wij ‘m mogen versturen. Zo kun je je cadeautje voor een speciale gelegenheid – zoals de verjaardag of een komst van een kitten – gewoon op tijd bestellen.

Wij versturen onze MiauwBoxen dagelijks. Bestel je vóór 13:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ook kun je een gewenste bezorgdatum aangeven. Wij zullen de box één dag voor deze gewenste bezorgdatum op de post doen. Helaas kunnen wij niet 100% garanderen dat bestellingen ook op deze werkdag worden aangeboden door PostNL. Echter 95% van onze bestellingen worden de volgende dag geleverd.

Back To Top
×Close search
Zoeken