skip to Main Content

Hé, heb jij een vraag over MiauwBox? De meest gestelde vragen kun je hier onder terug vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem. Neem contact met ons op via info@miauwbox.nl. Wij zorgen dat je binnen een werkdag reactie krijgt.

Wat is een MiauwBox?

Een MiauwBox is een cadeaubox speciaal voor jouw kat. In een box zit allerlei leuks en lekkers voor jouw kat, denk bijvoorbeeld aan kattensnacks, voeding, speelgoed en verzorgingsproducten. Er zijn verschillende MiauwBoxen verkrijgbaar. Iedere box heeft een eigen inhoud.

Hoe bestel ik een MiauwBox?

Ga naar ‘bestellen‘ en maak je keuze uit de verschillende MiauwBoxen. Selecteer een box naar keuze en plaats deze in je winkelmandje. Reken je bestelling af op onze eenvoudige check-out pagina. Geef, indien gewenst, aan wanneer jij jouw MiauwBox wilt ontvangen.

MiauwBoxen zijn geschikt voor iedere kat. Heb jij een kitten? Wij hebben ook een MiauwBox speciaal voor kittens!

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betaal in onze webshop met iDeal, Paypal of per bankoverschrijving.

Kan ik de MiauwBox als cadeau laten bezorgen?

Ja, dat kan. Iedere MiauwBox kan als cadeau afgeleverd worden op een adres naar keuze. Geef op de check out-pagina dan aan dat afleveradres en factuuradres van elkaar afwijken. Vul bij afleveradres de naam en adresgegevens in van de persoon die jij de MiauwBox cadeau geeft.

De factuur sturen wij naar jouw eigen e-mailadres.

Wanneer wordt de MiauwBox verzonden?

Wij versturen onze MiauwBoxen dagelijks. Bestel je vóór 13:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ook kun je een gewenste bezorgdatum aangeven. Wij zullen de box één dag voor deze gewenste bezorgdatum op de post doen. Helaas kunnen wij niet 100% garanderen dat bestellingen ook op deze werkdag worden aangeboden door PostNL. Echter 95% van onze bestellingen worden de volgende dag geleverd.

Betaal ik verzendkosten?

Voor het versturen van de MiauwBox binnen Nederland is de verzending geheel gratis. Let op: voor alle zendingen naar België en Duitsland rekenen we € 5,00 aan extra verzendkosten.

Waarom kan ik de exacte inhoud van de MiauwBox niet zien?

Wij willen dat de MiauwBox een verrassingsbox blijft zodat jij en je kat allebei verrast worden! Wij garanderen dat de productwaarde van de inhoud van de box altijd een stuk hoger ligt dan de aanschafprijs.

Heeft jouw kat een allergie? Neem dan even contact met ons op dan houden wij hier rekening mee!

Zit ik vast aan een doorlopend abonnement?

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. De MiauwBox is een eenmalig cadeau dat je eenvoudig via de webshop kan bestellen. Je betaalt voor één bestelling. Nogmaals een MiauwBox ontvangen? Dan bestel je gewoon opnieuw een box via onze webshop!

Kan ik een abonnement afsluiten zodat ik automatisch alle themaboxen ontvang?

Nee, dit is (momenteel) niet mogelijk. Via onze nieuwsbrief en social media accounts houden wij je natuurlijk wel op de hoogte. Hier laten wij het weten, zodra er nieuwe themaboxen beschikbaar zijn.

Is jouw vraag niet beantwoord? Heb je suggesties? Neem dan contact met ons op via info@miauwbox.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken